pondelok 15. decembra 2014

SWISS III and IV + Bonus tracks - free offline and online plugins


Nakoľko sa doteraz nehlásili žiadne chyby na tratiach, tak po menšej oprave uvoľňujem
tieto trate pre OFFLINE aj  ONLINE pluginy.

Majte sa a prajem veselé prežitie Vianočných sviatkov a šťastný Nový rok 2015 !

 Translate:

Because so far reported no errors on tracks, and after minor repairs release these tracks for offline and online plugins.

Hi, wish you a Merry Christmas and Happy New Year 2015 !


Download :        SWISS III          :           SWISS_III_Final.7z

                         SWISS IV         :            SWISS_IV_Final.7z
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OFFLINE  a  ONLINE  pre všetky pluginy !

 Update
26.01.2015      BONUS tracks    :            BLANARE_Final.7z
                                                               
                                                              Blanare_II_FInal.7z

!!! Staré verzie odinštalovať a tiež počasia !!!   ( oprava textúr vegetácie a trate + počasie )

............................................................................................................................................................................
 Update 21.12.2014 :

... :)                         Blanare II






30 komentárov:

  1. Miro, díky moc... Skvělé, že někdo takhle dokáže překvapit ;-)
    Vidím to pro RBR zase o něco veseleji :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. WAOOOOO! I LOVE Blanare, what a track ! RBR neads more snow tracks : ) Could not have got a better Christmas present.
    Swiss 3 and 4 looks gorgeous, but a litle too many hairpins for my taste unfortunately. But Thank you Miro and Merry christmas and Happy New Year to you !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Díky Miro za další tratě.
    Hezké Vánoce a šťastný Nový rok i tobě
    Mato22

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Thank you Miro so much! It is the best Christmas present the RBR community can get!!! And like all your tracks it is of supreme quality!
    Merry Christmas and a Happy New Year to you and everybody!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Guess if i was happy today Miro when i saw that you had released another track, many thanks for Blanare 2 !!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Miro i have a question, is it possible and would you be willing to put together Blanare 1 and 2 to one long track, i do love the challenge of long fun and beutyful tracks : )

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Předně díky za další nové tratě.Profil Blanare se mi opravdu moc líbí,ale mám dvě věci.Prvně mě tam nějak nezapadají ty zelené stromy,ale to je jen takový detail.Druhá věc se týká bariér,které se chovají jako by neměly se sněhem nic společného.Připadají mi,jako mantinely z betonu a když na ně najedu,nepropadnu se ani o milimetr,vůbec mě to nezbrzdí a jedu v náklonu třeba 50° a víc,než se převrátím.Taky se mi stalo,že jsem se kdesi propadl z tratě,ale to by mě netrápilo,pač to už jsem byl dost daleko od cesty a bez traktoru bych se z tama stejně neměl dostat :).Toš moje postřehy.Reslik

    OdpovedaťOdstrániť
  8. I love Blanare, but i have to agree with the previous speaker, the green / blue color of some trees is a litle bit strange i think : )

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Miro,Swiss mě moc neoslovil ale Blanare se mě líbí hodně.Dík.Měj se a přeji krásné prožití vánočních svátků a hodně štěstí a úspěchů v další práci.Měj se krásně.Pavel

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Miro, Blanare je profilove velice dobre, ale taky nejak nevim, co maji znazornovat ty fridexove stromky, balvany a obcas i stiny. a musim souhlasit s reslikem, ty bariery se chovaji ponekud pofiderne. (mimochodem, nevim jestli by se ti to chtelo jeste resit, na sardianu se nektere svodidla chovaji taky opravdu divne, v podstate okamzite kopnou auto do vykrutu)
    a taky preju pekne vanoce a novy rok

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Díky a užívej vánoční svátky. jags

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Blanare ešte opravujem ( zatiaľ je to beta verzia ).... Dnes bude nová verzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. bariéry sa chovajú perfektne ! presne ako vo švedsku ! chlapi vyššie žijú ešte v snow mode čo je fatalný humus ! dúfam že si nezmenil bariéry, škoda by bolo pokaziť ten super Rz ! stromy trebalo meniť stím súhlasím, ale bariéri sú v poriadku !

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Tomáší Adame,ty si žiješ ve svém světě a absolutně nejseš schopen přijmout jiný názor,než ten svůj.Rally si viděl přinejmenším z rychlíku,spíše ale někde z ponorky a meleš si tu svou a meleš.Především ale meleš hlouposti.Tobě ale i kdyby řekl Loeb,že takto se bariéry nechovají,tak budeš si pořád plácat tu svou.Sorry,ale podívejte se na videa z posledních 10-20 let.Na žádné normální rally se takto bariéry nechovají.Adame,viděl si někdy video ze Švédské rally?Normální je,že když vjedeš do bariéry,ta tě bukto plynule odrazí,souběžně s bariérou nebo zabrzdí,nebo tě stáhne.Bariéra se dá i při kolmým nárazu prorazit,ale zkus prorazit tu na Blanare.Neprorazíš,protože ji bukto Mira nastavil tak natvrdo,pokud to jde,nebo to je jen textura země,což bych tipoval spíš.A ani bych se nedivil,když budeš zrovna ty první brečet,až tě tyhle bariéry vypečou a poškodí ti auto.
    Miro a ty to prosim tě neber jako nějaké pruzení,jen mám strach,až opadne nadšení z nové tratě,že to bude spíš opruz jezdit než radost.Kdyby to bylo opravdu reálné,tak ani nepípnu,ale takto chovat bariéru si dovedu opravdu představit jedině nějak umělě vytvořenou třeba pro závody nějakých sjezdu bruslařů,bobů,či saní.Na rally opravdu nepamatuju,že bych něco takového kdy viděl.A jak píš pan Adam nahoře,ano,podle mě je snow mod docela dost reálný a jeho kritika je dost neoprávněná.K této věci je to můj poslední názor,přehadovat se tady s Adamem by byla zbytečná ztráta času,jeho nepřesvědší nikdy nikdo.Tak hodně štěstí Miro.Ahoj.Reslik.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. máš pravdu Reslík v tom že hádať sa nemá význam ! len si žij vo svojom svete čo nemá nič spoločné s realitou...... možno nikdy si nevidel hru WRC kde rz-ty kopírujú reálne trati, a vo švedsku sú miestami aj dvojmetrové tvrdé bariery a chovaju sa presne tak ako RBR na Blanare.....

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Hi Miro!
    We would like to add your new tracks for Rallysimfans.hu plugin before Christmas. But I read there was a problem with Blanare. The mediafire said it upload it yesterday 9:20, but the files in the .7z is made yesterday 15:57. :)
    1.So the corrected version is upload there?
    2.Do you allow us to use it in our plugin?
    3.Did you planning to release a new version today? (If yes, we wait, and we will put that version into our plugin)

    I'm waiting your answers!
    Tibi

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Hi Tibi,

    Versions are already repaired and you can use these on your a plugin if you do not mind that there are a hard barriers ...

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Tomas dufam ze to si myslel len ako zart porovnavat trate z hry WRC s realitou,tam su realne maximalne tak nazvy aut

    OdpovedaťOdstrániť
  19. I "repair" green snow trees, and if you interested I can find solution for the same vertex shadow anomaly...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento komentár bol odstránený autorom.

      Odstrániť
    2. Already in those files not know much ... I need to look again,. Thanks for the warning .

      Odstrániť
  20. if you want I can do it - just let me know ;)
    I have same situation in Haguenau, just my shadow was in yellow... So finally all correct now

    OdpovedaťOdstrániť
  21. U Swiss III mi nejde replay. IV funguje ale III ne, udělal jsem něco špatně? Díky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatiaľ nikto nehlásil tento problém. Skús preinštalovať túto verziu. Ak to je nefunkčné hned po skončení RZ alebo neskôr ( zmena auta na tom slote, kde si išiel RZ a taktiež fyziky NGP. ).

      Odstrániť
    2. Jezdim DS3 WRC na NGP. Trať jsem znovu stahoval a nainstaloval ale pořád to nejde.Jinak vim že po změně auto replay nahrat nejde..ale tohle neni ten připad, auto je pořad stejný.

      Odstrániť
    3. Ještě jsem to teď zkoušel..když dam v RZ odstoupit, zaznam se uloži a mužu se na něj podivat..když ale dojedu až do cile, taky to napiše že zaznam byl uložen. Po nahrání ale hned skončí.

      Odstrániť
  22. Odskúšané DS3 WRC a NGP fyzika bez problémov. Neupravoval si rozpis ?

    OdpovedaťOdstrániť