piatok 19. októbra 2018

STUREC snow - public test



- only public test
- New, Normal and Worn Surfaces
- 30% ice  /  70% snow


20.10.2018  -  repair of surface physics

                               

                                          Download :  Sturec_snow_RBR_repair.7z
























6 komentárov:

  1. That was fun! Thank you, Miro.

    I don't know if I supposed to test something specific, but I did randomly go through some weather packs and all of the surfaces, and everything at least was working. So far, at least.

    I do worry for some of the more scantily clothed spectators though but that's nitpicking, really. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miro ďakujeme za ďalší skvelý príspevok pre RBR komunitu. Akurát by som sa chcel spýtať, či sa ešte niečo dá robiť s tým povrchom, ktorý je hneď od štartu. Keď dám slicky na auto, veľmi divne sa to správa, mohol by si to ešte vyskúšať. Mám záujem túto rýchlostku zaradiť do svojho preteku v rámci NRC a rád by som urobil niečo na štýl Monte Carla, takže kvôli tomu som to skúšal na slicku.
    Inak ďakujeme aj za túto verziu trate, je to super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj,väčšinou je povrch sneh alebo na začiatku kombinácia snneh a ľad. Preto ti nemôžu fungovať slicky. To ako keď si dáš na asfalte snehové gumy :)
      Je to len test a ešte musím urobiť aj opačnú verziu.

      Odstrániť
    2. jasne, chapem, ale ono sa to tak nejak divne trhá.. inak išlo by urobiť aj to, že kebyže sa da suchý povrch, tak je to po vačšej časti trate asfalt, keby sa dalo vlhko, tak by to bolo sneh a asfalt tak na poli a kebyže sa dá mokro, tak že by tá trať bola prevažne pod snehom? Niečo ako je to aj na Ai Petri a Uchan Su

      Odstrániť
    3. Tak tie dve trate nie sú verzie pre snehovú fyziku. Na snehových pneumatikách si tam teda vôbec nezajazdíš ! To je len prezlečená asfaltová verzia na snehov (okrem trate), tam musíš dať slicky a nie snehové, ako je prednastavené !
      Opravil som ten začiatok a koniec trate, teraz je tam viac ľad.

      Odstrániť