štvrtok 2. júna 2011

Mlynky and Reversed + Mlynky Snow - FINAL

   Myslím,, že už sa na týchto tratiach nevyskytujú žiadne výrazné problémy a preto už s Mlynkami končím. Nechcem už na nich nič prerábať po 2 rokoch jazdenia...Urobil som ešte nejaké úpravy, na viaceré prosby jazdcov...ale to už je posledná vec.  Otestujte a po týždni nachystám inštalačku Wallymu na plugin.


Trate môžete hrať zatiaľ len OFFLINE . na českom plugine cez Shakedown ( POZOR nepoužívať Mlynky ( trať 141) do online hry ! - zahrajte si to zatiaľ cez Rýchlu rally, ako Cote ).

Na ostatných online pluginoch sa trate môžu hrať bez obmedzenia.





Download :                  Mlynky and reversed install - FINAL

Download :                  Mlynky Snow install - FINAL


Miro





Pozn.:
Testoval som zo zvedavosti Zaxxonov postup tvorby trate do BTB a myslím, že je vynikajúci - 4 hod a trať aj s terénom bola v BTB... a export do Maxu ?... 10 minút a polygóny trate aj blízkeho terénu korektné pre Max aj editor Wallaby, ale s tým sa budem viac zaoberať až niekedy nabudúce, ak bude čas na Margam :)



.
.

27 komentárov:

  1. Miro preji hodne sil,ja osobne se na Margam tesim,strasne tesim!!! diky za nej Standa Kucera

    OdpovedaťOdstrániť
  2. budes pokracovat aj v tvorbe uhornej?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uhorna bola v začiatkoch zle urobená a preto ak ju budem niekdy robiť, tak nanovo...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty jsi fak neskutečný člověk jsem rád že něco takového děláš!!díky za všechnu práci co jsi kdy udělal pro rbr!!:))jen tak dál

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mlynky zvodidlami bude super .......

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dnes som vyskúšal jednu z najdlhších tratí na Margame a 17 km mi teda dalo na klávesnici zabrať :). Test hlavne pre Wallaby, či sa s takou dlhou traťou vysporiada. Bez objektov a vegetácie to je zatiaľ bez problémov. Zaxxon je borec :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neuvěřitelně dobrá zpráva. Miro, držím palce a jestli můžu zaškemrat - nahoď aspoň jeden screen. Jsem zvědavý jak opíca...

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Zdar Miro,
    hlavně to musí být sjízdný i s nejpomalejším autem do 30min i s pomocema diváku a třeba na mokru. Jak vyprší 30min na trati, tak se to automaticky ukončí jako když dáš odstoupit.

    Takže bych to viděl s nejpomalejším autem na mokru do 20min= asi tak do 33km :))
    Mato22

    OdpovedaťOdstrániť
  9. C2 - niečo cez 12 min za mokra...ale TOP jazdci to určite siahnu aj na 10 min...Inak si neviem predstaviť jazdiť 20 minút. Už toto sa mi zdá dosť dlho. Sumburk je okolo 7 minút...ale to je asfalt.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reslik: Miro,za mě palec nahoru.Jen víc pořádných RZ,kde člověk není za 3 minuty v cíli.Těch je myslím v rbr docela dost.Zato ty delší chybějí a moc.Díky a ať se daří.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ja si myslím že do RBR úplne stačia trate tak do 5 min a nie viac ..... ste na omyle keď si myslíte že dlhé trate sú lepšie ako tie kratšie.... napr. Noiker čo je volný pre každého veľmi zriedkavo sa ukáže v turnajoch a Šumburk čo je síce len trať pre vyvolených, ale mohli by používať keď aj každodenne ale nepoužívajú..... a zatým je to že nikto ho nechce, lebo je dlhý.....

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Rozhodně si myslím, že dlouhé tratě k rally patří a v RBR sice nemusí být oblíbené, ale ten pocit, když to dojedete... Navíc Margam bude mít i kratší verze, ne?

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Real shakedown má asi 5 km a najdlhšia 17 km

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Reslik: Tomáši,jestli se ti líbí jezdit víc kratší tratě,tak si je jezdi,těch je v RBR dost.Noiker je dle mě jedna z nejlepších RZ v RBR a v kvalitních pohárech se jezdí řekl bych dost.Jediný důvod,proč se kratší tratě jezdí víc je ten,že se snáz nalítají a lidi to jezdí na rekordy.Delší RZta je alespoň trošičku výzva.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Mimochodem, zatím nejdelší RZ, kterou jsem v RBR jel byla BTB-čková Ouninpohja. Nějakých 35km šotolinky. Je to dlouhé, ale zdaleka žádná hrůza. Největší problém je "zadek olověný". :-)
    Takže nějakých 17km není problém a od Miry nehrozí, že by jsme se u toho nudili...

    OdpovedaťOdstrániť
  16. To je fakt dobrá otázka čo som čítal na forume RBR Plus, a dokonca to neni ani špatný nápad..... o tom bolo reč či nový Mlynky bude nahradiť tu terajšiu, alebo budú 2 Mlynky ? zvodidlami a bez zvodidlá.... Mlynky 2011 ... ten nápad sa mi celkom páči..... Miro Ty ako to vidíš ?

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Ja som robil úpravu Mlyniek na podnet adminov Rallyesim.fr a chyby , ktoré mi vypísali som opravil a ešte aj upravil fyziku trate a niektoré nerovnosti.
    Neviem prečo by mali byť Mlynky so zvodidlami a bez nich...pribudnú len otočené Mlynky.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. a terajší Mlynky ostane tak ako je, alebo bude z toho tá novšia verzia so zvodidlami na českom plugine?

    OdpovedaťOdstrániť
  19. ...ale nie je to oficiálné, pokiaľ to nepotvrdí Wally. Neviem, ako to má ošetrené z výmenami tratí na plugine alebo updatmi tratí.

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Miro, prosímtě umíš mi poradit? Jelikož mi mlynky občas padaly, rozhodl jsem se tam dát novější verzi, ta mi ale nešla, tak jsem se rozhodl tam dát opět starou...vše jsem v maps dal pryč a opět dal starou verzi, to samé v tracksettings. No a ted mi to píše na pluginu, že mám nesprávnou verzi... Nevíš, co s tím?

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Starú verziu - inštalačku z pluginu ? Jedine tá je povolená. Nemôžeš dávať na plugin žiadnu inú - myslím tie opravené na tomto blogu. Tie sú len jazditeľné v shakedowne (offline). Vymaž si údaje aj z track.ini.

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Na updaty Mlyniek, ROC 2008 a Pekiel si musíme počkať až niekedy cez prázdniny. Wally má teraz dosť práce s novými tratiami, ktoré musí dať na plugin.

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Dík za info, Miro. Myslím, že většina z nás tu trpělivost v sobě najde, když už se to pohlo... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Tvorca Bergheimu píše :

    Strange things, the problem is only on XP and only on some stages. i test it, VSweet Lamb = ok, Versme = ok, Polish shake not ok, Bergheim not ok. All working on Win 7 perfect.

    OdpovedaťOdstrániť