piatok 15. apríla 2011

PEKLO a PEKLO Snow - TESTOVACIE verzie s vertexovými tieňmi

    Uvoľňujem testovacie verzie Pekla a Pekla snow s vertexovými tieňmi len pre OFFLINE (shakedown), Rýchlu rally. Na obrátených tratiach som opravil v jednej zákrute driveline. Na Pekle Snow pribudlo aj pekné počasie - jasno,slnečno :))
    Trate som premenoval tak, aby ste nemali ovplyvnené hranie v online hre na českom plugine. Takto nebudete musieť pôvodné trate pre online hru odinštalovávať. Testovacie trate sa nahrajú s inými číslami tratí a v shakedowne budú mať za štandartnými názvami ešte slovo "Shad", aby ste si ich nemýlili medzi sebou. ( Peklo Shad, Peklo_R Shad....)
 
     Vyskúšajte trate hlavne pre plynulosť hrania . Ja som ich skúšal s novými autami ( ich záťaž je pre slabšie PC asi najväčšia) v HIGH nastavení grafiky ( podľa už uvedeného nastavenia na tomto blogu). Všetky verzie idú bez sebe menšieho spomalenia alebo sekania hry. Je to aj tým, že súbory LBS ostali skoro v rovnakej veľkosti.

UPOZORNENIE !

TRACKSETTINGS.INI - údaje o počasí, ktoré sú priložené v inštaláciach sú POVINNÉ  pre korektné zobrazovanie vertexových tieňov !!!

Miro


DOWNLOAD  1 :                 Peklo and reversed_S Install
DOWNLOAD  2 :                 Peklo-and-reversed-shad-install-zip



DOWNLOAD  1 :                 Peklo Snow and reversed_S Install
DOWNLOAD  2 :                 Peklo-snow-and-reversed-shad-install-zip
.
.
.

10 komentárov:

  1. Tak som to vyskúšal. Žiadne problémy pri jazde až na to, že už som si nebol taký istý niektorými úsekmi...to tieňovanie tam urobilo dosť po vizuálnej stránke a už som si pripadal, ako na skutočnej ceste :))) Super práca. Ja si myslím, že by to mohlo ísť na plugin, pokiaľ Wally neurobí tiene. Dobre, že si to dal na iné čísla tratí, to by som mal zasa patálie s tým odinštalovaváním...a dík za krásné trate.
    Tono

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dík, tieto tiene sú akousi náhradou, pokiaľ by sa Wallymu nepodarilo urobiť tiene v prijateľných medziach plynulosti jazdenia.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Miro super práce, ale měl bych prosbu, nemohl by jsi to reuploadnout třeba na uloz.to? Snažil jsem se to stáhnout 4x a pokaždé mi na 75% vyskočila chyba, jak v Exploreru, tak ve Firefoxu :(

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Dám to do downloadu, keď to uploadnem. Ja používam Google Chrome, tak neviem či to má niečo s tým spoločné, ale stiahnutí je už vyše 400...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. dneska bolo rally na pekle 8-) http://www.akrevuca.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Upload dnes štrajkuje...skúsim zajtra alebo ak to niekomu ide, môže sem hodiť potom linky . Dík.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hello, Miro did You think, maybe to do Mlynky reserved?
    Maybe it's not so much work to do, and we have another stage to drive :)
    BR
    Daniel

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hi, Daniel
    It is possible that I will also reversed version .But still do not know when...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Miro díky moc za upload na uloz.to, moc si toho vážím, díky!

    OdpovedaťOdstrániť