streda 23. marca 2011

Chyba na plugine - PEKLO a PEKLO Snow

                               

         25.3.2011                    Povrchy na setupy  sú opravené !
                                    
                                   Setups should be corrected Very Happy



- ak by sa v niektorom turnaji vyskytla chyba, tak na píšte !

Ďakujem.

Miro

23 komentárov:

  1. mne ide v pohode aj asfalt setup akurát som musel dať pružiny z 205 na 305 ako na šotke a aby som nemal auto na zemi... a takto mi ide a si myslým že každemu to ide zo setupom šoto..... takže to nie je nevyriešitelný vec.. šoto setup prepísať na sfalt a už to ide.... dovtedy sa to dá používať takto, dokedy sa problem odstránia.... Anton Sabados

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už by to malo byť opravené a všetky povrchy aj na asflat nastavené správne. Vyskúšajte niektorý turnaj a keby boli ešte problémy ,tak píšte.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Miro .... tak som to skúšal a s Peklom všetko ok ale Peklo snow ešte neni.... alebo že by trebalo nato šoto setup? s asfalt setupom auto bolo velmi vysoko ..... Anton Sabados Ps : stále mi padá Mlynky nevieš čo zato môže?

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som išiel teraz turnaj a všetky setupy idú normálne. Ale skúšaj len turnaje od 25.3.- dnes. Možno na starších bude ešte problém. A na sneh sa vždy dá použiť setup šoto alebo sneh, aspoň to tak bývalo. Ja som už dávno nejazdil...A Mlynky odinštaluje všetko čo sa týka Mlyniek a nainštaluj z Downloadu na rbr.online.cz znova. Chyba býva väčšinou v textúrach a rôznych módoch z iných turnajov. Neviem prečo menia na tratiach textúry !!!! a potom sa to po odinštalovaní všetko pokazí.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Když už musí ty textury mermomoci měnit, tak přece stačí si to zálohovat. Po svých zkušenostech už si na rally s texturama vždycky zálohuju celou hru.
    Fáďos

    OdpovedaťOdstrániť
  6. No mne je to jasné, ale nie všetci sa v tom až tak vyznajú a poznajú len install a uninstall a potom tam majú z toho mišmaš. Už aj Snowmod napr. na Peklách urobí takú paseku, že musíš všetko nanovo inštalovať...Ak zálohovať, tak stačí MAPS,SGS,TEXTURES a physics.rbz. V týchto súboroch dochádza k zmenám pri rôznach módoch a inštlačných balíčkov TR,IRC atď.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ROC 2008 - NEMÁ špatné počasie !!! Tak nedávajte do turnajov VLHKO alebo MOKRO !!!
    Ďakujem !

    OdpovedaťOdstrániť
  8. no presne nato som myslel že na snow peklo asi treba šoto setup..... neviem prečo je to tak ale to až tak nevadí.... na snow france a snow cz používam asfalt setup tak zato som prekvapený.... ale po 1. krát som na peklo išiel asfalt setupom a bolo dobre ... to len teraz po mišmaši sa zmenilo že treba nato šoto setup..... Anton

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ten mišmaš bol predtým....teraz je to správne :))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Anton na snhových Peklách musíš ísť ako na klasických fínskych tratiach ! Preto snehový alebo šoto setup.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. ted sem jel turnaj vytvorenej 24.3. rano, jen Peklo 1 a 2 a v pohode na setap na ceskej asfalt. Takze uz by to melo bejt v poradku, to je dobre, konecne si to uzijem, jen by chtelo vymazat ty haluz wr co tam naflakali jezdci z nejmenovane zeme :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Vždy to boli jazdci z nemenovanej zeme...a budú stále. Je to ich hobby, ako niektorým znechutiť túto hru v online turnajoch. Ale sú aj takí, ktorí idú fakt ako mimozemšťania. Ja som len na vetvy z času 4.38 na Pekle ... nevedel som, že sa tam dá aj lietať :))))

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Písal som Wallymu ,či by sa nedali vymazať tie nezmyselné rekordy na ROC2008 , ale predtým, ak to pôjde nastavil napevno kontrolu skracovania na tejto trati. Ja som to použil na 2 turnajoch a podľa časov tam niektorí jazdci "zablúdili" a dostali penalizácie...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Wally dnes valí :))) Kontrola skracovania na ROC 2008 je od 16.00 hod. nastavená napevno vo všetkých turnajoch...

    OdpovedaťOdstrániť
  15. jen tak dal :D uz se to zas sici jezdci z nejmenovane zeme a par jedincu naucilo automaticky jezdit rovne a vesele praktikuji. Na tehle sprint tratich by to melo byt tvrde, pac dostat 10s v A5 jen proto ze jedem v souladu s normou je moc :)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Urobili si privátny test as všetci hajdy krížom ! Včera som urobil jeden test na ROC 2008 a ani jeden tam ešte nezávodil... Inak ja byť Wallym,tak ich zablokujem a nech si jazdia na Kamčatke.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. no ja si myslím že snow peklo je síce snehový ale asfaltový trať .... tím padom nato automaticky treba dať asfalt setup... vlastne mne to je automatické...a na snow česko a snow france tiež treba asfalt setup tak zato nechápem prečo na snow peklo treba šoto setup......fínsko je niečo iné, tam sú skoky a nerovnosti a to je snehové šotolina nie asfalt si myslím..... skúšal som šoto setup na snow peklo a bola čistá katastrofa....plával mi ako keby som jazdil s moskvichom.... tak že ja používam naďalej zvýšeny asfalt setup a je mi to sedí perfektne.... skoda len to že snow peklo sa bude pravdepodobne používať v turnaji s traťmi snow cz a snow france len že medzi nich bude jediný načo treba šoto alebo zvýšeny asfalt setup a keď nebude dovolené zmena setupu, tak to bude prúser..... Anton

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Veď ja som robil trať a fyziku. Tak asi viem čo tam je. SnowFrance sa jazdí na asflate a trate majú aj fyziku asfaltovú ! Mne je jedno aky máš setup, pokiaľ ti ho plugin zoberie...
    Ale Peklo je klasicka snehová trať aj s takou fyzikou trate aj pre snowmod. A nikdy nepôjde Peklo na Snowfrance mode. Peklo môže ísť len s fínskymi tratiami spoločne. Ak použiješ na Peklo Snowmod, tak sa nepohneš, ako keď bol na začiatku povrch asfaltový a pneu snehové...

    OdpovedaťOdstrániť
  19. RESL Jan: Miro,velké díky za tvoju práci,konečně je to vyladěné a už chybějí jen ty stíny,pořadatelé na snow Peklo a ještě bych uvítal rozpohybovanou vodu,což asi zatím nejde,ale toto už je teď na Wallym.
    Peklo se mě líbilo velice už od začátku a Peklo snow je prostě potřeba ject opravdu extrémě opatrně a pak se to dá taky krásně projet.Užívačka :D .Velice přijemně mě překvapilo taky ROC,od kterého jsem moc neočekával,pač mám radši klasické RZ a navíc jsem se bál,že to půjde dost špatně projíždět kvůli omezenému vidění,ale po pár projetích si jízdu užívám i zde.Paráda :D.
    Ještě k těm slotům povrchu,tak vzhledem k tomu,jak málo je sněžných tratí,tak je asi snow slot pro sněhové Peklo ideální volba,navíc se to opravdu chová jako na finských tratích a pokud bych neznal asfalt Peklo,netušil bych,jestli je pod sněhem asfalt,či šotolina.Nakonec snow france půjde s použitím modu a změnou textur udělat i z asfaltového Pekla,jediné co tam nebude,budou bariery.
    Doufám tedy,že se od Tebe ještě nějaké pěkné tratě dočkáme.Osobně bych uvítal nějakou šotolinu,která povede i hodně přes louky a bude tam nějaký ten delší výhled do dálky.Čím víc km by měla,tím lepší,sprinterských krátkých tratí je v rbr až dost. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Ahoj, dík.
    Ja viem, že by s dalo Peklo (asfaltove) prerobiť na Snowmod. Ale je som to práve robil, aby bola klasická snehová trať , inak ny som ju nerobil, keby som uvažoval o SnowFrance mode. Ani sa mi nepáči to neustále prerábanie pôvodných textúr na tratiach...
    A čo ďalej ? Čas ukáže .. kedy zasa do toho vlietnem. Myslím, že dlho čakať nemôžem, lebo postupy človek rýchlo zabudne...

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Ahoj Miro,
    jen jsem si všiml takového menšího šotka na trati Peklo a Peklo snow. Když přijedu k té uzavírce silnice, tak v tomto směru máš dopravní značku namalovanou obráceně, že se objíždí vpravo, ale objížďka vede vlevo ;-) Na II to je vpořádku, tam se jede vpravo,dle značky:-) Já když tam přijel prvně,mrkl jsem na značku a šinul si to dle ní do prava,až mitfára hlásí vlevo :-)) Ale je to jen detail ;-)
    Zajíc

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Ja o tom viem, len vyhláška má len jednu takúto značku a pod ňou sa umiestňuje dodatková tabuľka o smere obchádzky....,ktorú si v tej rýchlosti nikto nevšimne :/. Ale potom nasledujú 3 smerové tabuľky , ktoré už ukazujú smer, kde sa bude odbočovať :))

    OdpovedaťOdstrániť
  23. najepší smer medzi pravou a lavou je rovno !!!!! :):)

    OdpovedaťOdstrániť