streda 16. februára 2011

ROC 2008 FINAL

     Trať bola doplnená o tiene cez Vertex color mapping. Nechcel som to ešte písať v tej prvej verzii, ale tvorca trate Com8 súhlasil s touto konverziou do RBR. Pokiaľ sa nevyskytnú žiadne iné prekážky alebo problémy, môže byť trať integrovaná aj na online pluginoch .Tvorcu trate som o tom informoval.

UPOZORNENIE !!!   Pre správné zobrazovanie tieňov nezabudnite vymeniť súbor v tracksettings.ini v prílohe !!!

WARNING !!!  For correct display of shadows do not forget to replace the file in Tracksettings.ini in Annex !!!



Download :   ROC 2008 FINAL

8 komentárov:

  1. No. Nejsu si jistý, zda se tohoto vážně dočkáme na Českém pluginu.. Ale Miro Tvá práce je vážně ohromná... Vždyť chrlíš tratě jako na běžícím páse x). Ať už nové, nebo konvertované, to je jedno. Ale za tak krátkou dobu... Klobouk dolů x).
    Honza

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Honzo, ďakujem. A čo sa týka tejto trate a Pekla, tak jedine na českom plugine nemá nikto o tieto trate záujem. Myslím tým velenie pluginu a príslušných adminov. Z ostatných aktívnych online pluginoch som neustále v kontakte. Nové trate ich zaujímajú a nemajú problém mi napísať,či ich môžu použiť vo svojich pluginoch,aj keď sa to týka testovacích verzií. Na českom plugine je všetko naopak. Tvorca trate musí naháňať ,aby sa trate dostali čo najkôr na plugin, lenže odpoveď je presne opačná - mlčanie a čo najneskôr...alebo...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je to slyšet ze všech stran a je to škoda. Já ty chlapy chápu, že není čas a že je to třeba už ani nebaví a spíš otravuje. Ale přijde mi škoda na to takto kašlat, když udělali tolik práce předtím. Neříkám aby se hecli a dělali ze sebe zapálené nadšence, jako jinde. Ale pořád je tu možnost zkusit sehnat někoho, kdo toto dělat bude místo nich. Přibrat někoho, kdo si s tím bude vědět rady a bude pro to zapálený.
    Honza

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Honzo, tvůj názor je zajímavý, ale obávám se, že ne zas tolik reálný. Proč něco měnit, když jim tam denně jezdí spokojená (a někdy i platící) "mlčící většina"...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Miro, tvou práci obdivuji a smekám. Opravdu mám pocit, že jestli má něco pozvednout RBR z té "oježděné nudy", tak jsou to nové RZ. A ty je opravdu chrlíš jednu za druhou v dle mě dostatečné kvalitě. Nechápu příštup adminů. Kdyžtak pokud se můžu zeptat, tak bych rád věděl, kde se jezdí i jiné tratě online? Ideálně jestli neznáš odkaz - raději budu jezdit nové tratě na zahraničním pluginu, než furt dokola to samé na českém.
    Díky s pozdravem Červ

    OdpovedaťOdstrániť
  6. cca po roce sem měl tu "čest" si na pluginu projet Sosnu a Šumburk. Už chápu, proč se v turnajích oběvují tak málo.. obě jsou za trest.. jeden bug za druhým, nereál, prostě blbost.. o to víc si musím vážit tvé absolutně ( aspoň v Čechách ) nedoceněné práce. máš můj obdiv a sám se upřímně divím, že se na to nevysereš ( s prominutím ) :-)ještě že tak..... dík.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ďakujem všetkým za slová uznania. A pokiaľ sa týka ocenenia mojej práce za 2 roky - z toľkých užívateľov mojich tratí a videonávodov a pomoci, je to prakticky mizivé percento vďačných...a v podvedomí mám stále to ukončenie tvorby...Nechám si ešte nejaký čas a uvidím.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miro, neklesej na mysli. Lidi si tvé práce skutečně váží, akorát to nadšení už není takové, jako dřív. Všiml jsem si toho už v několika diskuzích a vždy to mělo společného jmenovatele...
    Prostě, pokud sis umínil, že tvým cílem je tvorba hlavně pro český plugin, tak ti přeju pevné nervy. My ostatní ti fandíme a ... děkujeme :-)

    OdpovedaťOdstrániť